Animatie nieuwe website André Wils
Tilburg nieuwe satellietfoto's


Tilburg krijgt nieuwe satellietfoto’s

 met meer details. december 2017

 

Google heeft de kaarten-diensten Google Earth (pro & web) en Google Maps voorzien van nieuwe satellietbeelden. Deze satellietfoto’s - zijn niet 3d zoals bij Den Haag - maar bevatten meer details en zijn dan ook actueler.
Google Earth (pro & web) en Google Maps zorgen er nu voor dat je dankzij de nieuwe satellietbeelden van Tilburg en omgeving in hogere resolutie kunt bekijken.

Google satellietfoto’s
De satellietfoto’s in Google Earth en Google Maps zijn flink verbeterd. Google heeft de kwaliteit dankzij satelliet Landsat 8 flink weten te verbeteren. De beelden zijn nu vastgelegd met meer details, meer kleur en een hogere frequentie. Door de verbeterde scherpte en nieuwe technieken moeten gebruikers de beste kwaliteit voorgeschoteld krijgen.
Nu kunnen we duidelijk de Verbreding en Verdieping van het Wilhelminakanaal inclusief de nieuwe sluis III heel gedetailleerd inzoomen en belijken.
De satellietfoto’s zijn gefotografeerd op 9 juli 2017 en zijn midden november op Google Earth (pro & web) en Google Maps geüpdatet.

Hieronder zie je een verschil tussen de oude en nieuwe satellietbeelden.

Vergelijk 2016-2017
bolpanorama.nl
[Home] [Nieuws] [Het einde Flash] [iPhone iPad Sim.] [Tweede kraan] [Welke type schepen] [Wow-slider-6] [Koningsdag promoten] [Virtual Tour Builder] [graffiti kunstwerk] [27 oktober 1944] [Google Earth Web] [Tilburg] [Wandelroute] [Wilhelminakanaal] [40-45] [Gallerijen] [Projecten] [75 jaar bevrijding] [De langste dag] [Google maps] [Contact]