Animatie nieuwe website André Wils
Goirkese kerk Tilburg

Virtuele tour Goirkese kerk Tilburg terug op internet

De virtuele rondgang door de Goirkese kerk is geruime tijd niet meer benaderbaar omdat de site van de voormalige Parochie de Bron is verdwenen.
Dat is eeuwige zonde en het bestuur van het koor was op zoek naar deze rondgang, graag zou men deze rondgang op eigen website www.goirketilburg.
In 2012 heb ik de Goirkese kerk gefotografeerd 20 bolpanorama’s gemaakt een virtuele tour (rondgang) gemaakt.
Ik ben benaderd door het bestuur en men stelt het zeer op prijs zodat mogelijk de rondgang Goirkese kerk op de site geplaatst kan worden, “want het is een juweel van een presentatie en zoals gezegd: deze mag ons inziens niet verloren gaan”.
Ik heb de bolpanorama’s van 2012 gebruikt om een nieuwe versie te maken met de allernieuwste viewer van krpano.
Bij deze rondgang speelt in de achtergrond muziek van het kerkkoor, ook is hier een viewer ingebouwd waar je kunt inzoomen op de foto ‘Parochieel kerk koor Goirke 19 augustus 2012’ gefotografeerd door Corné Hannink.
Klik hier en ga naar de virtuele tour (rondgang) Goirkese kerk.

bolpanorama Altaar klik op foto en ga naar bolpanorama Altaar.

Links boven in het scherm van het Altaar staat een kleine foto van het parochieel kerkkoor door hier op te klikken gaat men naar de inzoom-foto.

klik op foto en ga naar inzoom-foto Parochieel Kerkkoor Goirke 19 augustus 2012

Met de knoppen plus kan men inzoomen op de inzoom-foto en rechtsboven bij de groepsfoto zien we een venster waar u zich bevind tijdens het inzoomen.

Inzoom-foto met pijlen en groepsfoto rechts boven navigeren

Met de pijlen kan men navigeren en met de groepsfoto rechtsboven door op het ingezoomde kader te bewegen.

Omdat de inzoom groepsfoto alleen via de rondgang bij bolpanorama “Altaar” tevoorschijn is te halen, heb ik voor diege die alleen in inzoomfoto willen bekijken een aparte inzoomfoto link gemaakt.

Klik hier en ga naar inzoom-foto parochieel kerkkoor ‘t Goirke 19 augustus 2012.

bolpanorama.nl
Ga naar de website Parochieel Kerkkoor Goirke te Tilburg
[Home] [Nieuws] [Wilhelminakanaal] [40-45] [Gallerijen] [Projecten] [Goirkese kerk] [Terug in de tijd 1] [Brabant Weekend] [Bolpanorama] [Huize Moerenburg] [Lichtshow St Jozefkerk] [75 jaar bevrijding] [De langste dag] [Google maps] [Contact]